3x sneakers met een bijzondere twist

Natuurlijk zijn neutrale sneakers erg handig. Je hebt ze dan ook waarschijnlijk wel in jouw sneakercollectie. Toch kan het ook heel leuk zijn om een sneaker te hebben die om aandacht schreeuwt. Zo kun je die juist de hoofdrol laten spelen in jouw outfit. Inspiratie nodig voor die bijzondere sneakers? Die vind jij natuurlijk hier!

Lekker veel kleur!

Deze vrolijke sneaker van Adidas is in opvallen erg goed. De verschillende kleuren in de drukke print trekken echt wel de aandacht. Toch zit er wel balans in. De witte en zwarte kleur die er ook in verwerkt is, zorgt voor een mooi geheel. Zo kun jij nog steeds ook een beetje gek doen met jouw outfit. Zorg hierbij wel dacht je kiest voor een neutrale broek. Zo maak je het niet te gek.

Laten zien waar je van houdt …

Gek is deze sneaker zeker. Lekker opvallend en met een speelse uitstraling. Zo laat je zien dat niet alles serieus hoeft te zijn. Je kunt van de juiste momenten ook een feestje maken. Als je van kersen houdt, is deze sneaker gewoonweg perfect. Je laat zien waar jij van houdt en iedereen ziet wat jij wilt uitstralen. Een mooie combinatie. Doordat de sneaker toch een neutrale ondergrond heeft, is ook deze weer goed te combineren met kleren. Kies bijvoorbeeld voor een speels, maar vrouwelijk rokje met daarop een neutrale top.  Maak het af met een leuke tas of een mooi sieraad. Zo is jouw outfit helemaal compleet.

De panter in jezelf naar boven halen

Een panterprint is stiekem eigenlijk wel iets dat we allemaal leuk vinden. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Ook in jouw sneakers mag deze print best terugkomen. Let er wel op dat je schoenen dan ook het enige element zijn waarin je dit patroontje ziet. Dit maakt het geheel nog steeds heel neutraal, vrouwelijk en sexy.

Show Buttons
Hide Buttons