Toy Story sneakers dankzij een samenwerking met Vans!

Fan van Toy Story? Dan is er goed nieuws. Toy Story en Vans zijn namelijk een samenwerking aangegaan. Daaruit zijn fantastische Toy Story sneakers ontstaan. Zo kun je laten zien dat je enorm fan bent van deze Disneyfilms. Hier alvast een sneak preview:

 

De Disney Toy Story sneakers

Voor de collectie is er gebruik gemaakt van verschillende karakters uit de film. Zo is er een speciale Andy sneaker en mag je laten zien dat je fan bent van Buzz Lightyear, Woody en Bo Peep. Ook de aliens uit deze filmreeks zullen een rol spelen in de collectie. Geruchten zeggen dat elke schoenzool de naam Andy zal dragen. Om de sneakers te ontwerpen is er gebruik gemaakt van het bekende Sk8-Hi model. Hierdoor weet je dus gelukkig al een beetje wat je kunt verwachten qua pasvorm. Dit maakt het makkelijker om de sneakers aan te schaffen.

Eerdere samenwerkingen tussen Vans en Disney

Eerdere samenwerkingen van Vans en Disney waren ook een groot succes. Zo is er een hele leuke 101-dalmatiers collectie en kunnen fans van Alice in Wonderland genieten van mooie sneakers (en andere items!).  Ook Jungle book is te vinden in een prachtige collectie van Vans. De prinsessen van Disney hebben ook een eigen sneakerlijn. Natuurlijk is er ook een Mickey Mouse versie. Nu komen daar dus de Toy Story sneakers bij. Ben je benieuwd naar deze collecties? Kijk dan vooral eventjes hier.

Releasedatum?

De releasedatum van deze sneakers is nog onbekend. Wel staat er dat het gaat om een vakantie collectie. Op de site van Vans kun je jezelf inschrijven om op de hoogte te blijven van wanneer je deze sneakers kunt kopen. Zo ben jij de eerste met deze fantastische sneakers. We hopen natuurlijk dat de datum snel gegeven wordt en dat er meer informatie komt over de verschillende designs.

 

 

Show Buttons
Hide Buttons